Päroncobbler

Låt inlagda päron ta plats i en ljuvlig kaneldoftande dessert! Cobbler är namnet på den amerikanska typen av paj där frukt eller bär toppas med pajdeg. Namnet sägs komma från pajdegens likheter med kullersten, cobblestones på engelska.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2023

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl. vaniljglass.
Energi1508 KJ / 360 kCal
Fett17 g
Salt0.5 g
Kolhydrater46 g
Protein4 g
Kommentarer
5 stJättegott! Enkelt!
Ninni
Kan man använda färska päron?
Maria
Hej Maria! Tack för din fråga. Det går bra att använda färska päron men skär då päronen i lite mindre bitar. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Enkelt och gästerna tyckte det var gott. Min flöt ut, och blev som ett täcke över päronen.
Margaretha