Den här ljuvligt krämiga potatisgratängen med gorgonzola, päron, Västerbottensost och muskot kammade hem förstapriset i Buffés potatistävling 2012. En helt oemotståndlig smaksuccé! Gör sig bra till kallskuret, prova till exempel tillsammans med favoriten dubbelmarinérad fläskfilé!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2012
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och ost lagrad mer än 3 månader.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Madeleine
2014-01-17God och annorlunda. Gjorde den på nyårsafton 2012. Alla gillade den. Ska pröva att göra den igen snart!
Magnus
2013-06-24Fantastiskt god. Päronen bidrar med lite sötma som bryter fint mot det krämiga och salta.
Therese
2012-10-12God potatisgratäng men inget märkvärdigt. I mitt tycke behövs avsevärt mer salt & peppar än de angivna mängderna.