Päron- och ädelostflarn

Betyg 2.8 av 5.110 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Päron- och ädelostflarn

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Päron- och ädelostflarn

Ingredienser

8 portioner
1 rulle kyld smördeg (250 g)
1 ägg
1 päron
80 g ädelost
1 dl valnötter

Gör så här

00:06:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ska dessa ätas varma, ljumna eller kalla? Vad är godast?

    Anna

    Hej Anna! Smaksak, men ljumna kanske är att föredra? Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi453 KJ / 108 kCal
Fett8 g
Salt0.3 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Pizza med bacon, päron och ädelost
    Betyg 4.7 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Piroger med rotselleri och ädelost
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karamelliserade päron med ädelost
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ost- och pepparkaksstubbe
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad