Päron i ingefärslag
4.9Världens godaste

Ett perfekt efterrätt att tillaga när du vill bjuda dina vänner på något elegant och fräscht. De kokade päronen läggs i burkar och sveps in i en smidig ingefärslag bestående av bland annat myntablad, vaniljstång och limejuice.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHur länge håller det?
Daniel
Supergoda! Jag lät päronen koka med i sockerlagen istället för med vatten - och det gick superbra - och de blev supergoda - skalade och delade päronen och kärnade ur dem sedan fick de koka med i sockerlagen de sista 5 minutrarna...
Johanna
Hur gör man arraksgrädde? Lät så gott... ;)
Johanna
Serverade med arraksgrädde till, och alla blev mycket förtjusta. Dessutom lättlagat.
Monika
Jättegott!!! Men jag undrar... hur länge håller dessa burkar? Gör ingefäran att de hållig sig länge?
Anna-karin
Vi gjorde detta recept förra året (dock utan myntakvistar) och det var bland det godaste vi ätit. I år blir det definitivt mer än en burk! Servera med glass och/eller grädde. Päronen kan med fördel värmas i micron innan servering.
Anna