Glöggpäron

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Glöggpäron

I det här läckra receptet på glöggpäron kokar du färska päron i glögg och citron. Päronen får en oväntad och alldeles underbar smak som passar perfekt till vispad grädde. En bedårande och mycket uppskattad efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Glöggpäron

Ingredienser

4 portioner
4   päron
skal och saft av 1   citron
ca 2 dl  glögg
lättvispad grädde till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glöggkokta päron med cheddar 
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggpäron med saffransfluff och mandelkrisp
Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokta päron med citrongräs
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagda saffranspäron med vanilj
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saffranskokta päron
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga