Glöggpäron

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glöggpäron

I det här läckra receptet på glöggpäron kokar du färska päron i glögg och citron. Päronen får en oväntad och alldeles underbar smak som passar perfekt till vispad grädde. En bedårande och mycket uppskattad efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Glöggpäron

Ingredienser

4 portioner
4 päron
skal och saft av 1 citron
ca 2 dl glögg
lättvispad grädde till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glöggpäron med saffransfluff och mandelkrisp
Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggkokta päron med cheddar
Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inkokta päron med citrongräs
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda saffranspäron med vanilj
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffranskokta päron
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad