Parmesanoststekta kycklingfiléer med marinerad paprika och vitlöksbulgur
Delikata parmesanoststekta kycklingfiléer som kompletteras med fräsch marinerad paprika och vitlöksbulgur - den perfekta middagen! Kycklingen får ett täcke av parmesanost och ugnsgratineras i fem minuter.
Ingredienser
4 portioner
Marinerad paprika
1 röd paprika
1 gul paprika
1 rödlök
2 msk olja
1 msk vinäger
2 krm salt
1 krm vitpeppar
Vitlöksbulgur
3 dl vatten
1/2 tsk salt
1 vitlöksklyfta
3 dl fin bulgur
2 msk hackad persilja
1/2 dl crème fraiche
Parmesanoststekta kycklingfiléer
4 kycklingfiléer
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
1 tsk citronpeppar
2 dl färskriven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lägg i lite extra vitlök sâ blir det pricken över i§
Sonja
2007-09-23Jag har lagat detta recept med Västerbottensost i stället för parmesan. - Det blev jättegott!
Ewa
2002-06-18