Parmesanoststekta kycklingfiléer med marinerad paprika och vitlöksbulgur

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Parmesanoststekta kycklingfiléer med marinerad paprika och vitlöksbulgur

Delikata parmesanoststekta kycklingfiléer som kompletteras med fräsch marinerad paprika och vitlöksbulgur - den perfekta middagen! Kycklingen får ett täcke av parmesanost och ugnsgratineras i fem minuter.

Parmesanoststekta kycklingfiléer med marinerad paprika och vitlöksbulgur

Ingredienser

4 portioner

Marinerad paprika

1 röd paprika
1 gul paprika
1 rödlök
2 msk olja
1 msk vinäger
2 krm salt
1 krm vitpeppar

Vitlöksbulgur

3 dl vatten
1/2 tsk salt
1 vitlöksklyfta
3 dl fin bulgur
2 msk hackad persilja
1/2 dl crème fraiche

Parmesanoststekta kycklingfiléer

4 kycklingfiléer
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
1 tsk citronpeppar
2 dl färskriven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Lägg i lite extra vitlök sâ blir det pricken över i§

Sonja

2007-09-23

Jag har lagat detta recept med Västerbottensost i stället för parmesan. - Det blev jättegott!

Ewa

2002-06-18

Testa liknande recept

Ianns bulgursallad
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgur med kikärter och feta
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med ”Marockotomater”
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgurpanna med stekt halloumi
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade grönsaker med pesto och lammkorv
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga