Parmesanmousse med bresaola

Betyg 4.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesanmousse med bresaola

Parmesanmousse passar utmärkt till festliga tillfällen! Servera parmesanmoussen tillsammans med antingen bresaola eller parmaskinka och njut av hur de lena och ljuvliga smakerna blandas i munnen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Parmesanmousse med bresaola

Ingredienser

10 portioner
3 gelatinblad
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl vispgrädde
4 äggulor
125 g fint nyriven parmesan
salt
vitpeppar

Till servering

100 - 150 g bresaola eller parmaskinka i lövtunna skivor
balsamvinäger
grovmald vitpeppar
sallad
friterad rotselleri

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig svamprisotto med bresaola och haricots verts
Betyg 3.4 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mezze luna i kronärtskockscrème med bresaola
Betyg 4.9 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med kronärtskocka och bresaola
Betyg 3.8 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad