Parmesanmousse med bresaola

Betyg 4.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesanmousse med bresaola

Parmesanmousse passar utmärkt till festliga tillfällen! Servera parmesanmoussen tillsammans med antingen bresaola eller parmaskinka och njut av hur de lena och ljuvliga smakerna blandas i munnen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Parmesanmousse med bresaola

Ingredienser

10 portioner
3 gelatinblad
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl vispgrädde
4 äggulor
125 g fint nyriven parmesan
salt
vitpeppar

Till servering

100 - 150 g bresaola eller parmaskinka i lövtunna skivor
balsamvinäger
grovmald vitpeppar
sallad
friterad rotselleri

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Bresaola e ruccola
    Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bresaola på bönsallad
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta mozzarella med bresaola
    Betyg 3.4 av 5.62 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Geléhjärtan
    Betyg 2.9 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad