Parmesangrissini

Knapriga italienska brödpinnar med läcker smak av parmesanost, flingsalt och sesamfrön. Passar utmärkt att äta som tilltugg eller att servera till en mustig soppa.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stMina brödpinnar blev mjuka trots 8min i 250 grader. Fick en fin färg bara. En plåt råkade jag ha inne i 10 min. De vart nästan brända på ytan men mjuka inuti. Löste det med att lägga in dem dagen efter i 150 grader i ca 20 min. Då vart de härligt knapriga!
Tina
Mina blev mjuka brödpinnar. Vad gjorde jag för fel???
Viktoria
Vansinnigt goda! Hade inte riven parmesan i påse, utan rev från en bit Grana Padano. Gick utmärkt och kan tänka mej att man kanske kan riva och använda den ost man tycker om.
Åsa
bäst att äta samma dag.
Hanna