Parmesangratinerad svamp med kassler

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Parmesangratinerad svamp med kassler

Delikat svamp gratinerad med smakrik parmesanost. Till det en krämig couscous med fräst bladspenat, vitlök och lök. Servera med en bit kassler och njut.

Parmesangratinerad svamp med kassler

Ingredienser

4 portioner
3 dl couscous
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
1 dl tinad bladspenat
3 msk smör
1 dl ströbröd
1 dl riven parmesan
salt
peppar
250 g champinjoner eller portabellosvamp
500 g kassler

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2231 KJ / 501 kCal
Fett15.6 g

Testa liknande recept

Sweet chili-glaserad kassler
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kasslersallad med couscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad kassler med sallad
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med kassler
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med couscous
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga