Parmesangratinerad svamp med kassler
![Parmesangratinerad svamp med kassler](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13608/cf_259/parmesangratinerad_svamp_med_kassler.jpg)
Delikat svamp gratinerad med smakrik parmesanost. Till det en krämig couscous med fräst bladspenat, vitlök och lök. Servera med en bit kassler och njut.
![Parmesangratinerad svamp med kassler](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13608/cf_259/parmesangratinerad_svamp_med_kassler.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl couscous
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
1 dl tinad bladspenat
3 msk smör
1 dl ströbröd
1 dl riven parmesan
salt och peppar
250 g champinjoner eller portabellosvamp
500 g kassler
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2231 KJ / 501 kCal
Fett0 g
Kommentarer