Parmesancrème

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Parmesancrème

Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Parmesancrème

Ingredienser

6 portioner
60 g  parmesan
1   äggula
2 msk  vatten
4/5 dl  olivolja
1 krm  salt

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesankakor
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Basilikacrème till klick och bröd
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad rotselleri med smörsås och pepparrot
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlöks- och parmesanmajonnäs
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Majscarbonara
Betyg 4 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga