Parmesancrème

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesancrème

Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Parmesancrème

Ingredienser

6 portioner
60 g parmesan
1 äggula
2 msk vatten
4/5 dl olivolja
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesankakor
Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Carbonaranudlar
Betyg 4.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad rotselleri med smörsås och pepparrot
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majscarbonara
Betyg 4.1 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vitlöks- och parmesanmajonnäs
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad