Parmesancrème
![Parmesancrème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47742/cf_259/parmesancrème.jpg)
Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009
![Parmesancrème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47742/cf_259/parmesancrème.jpg)
Ingredienser
6 portioner
60 g parmesan
1 äggula
2 msk vatten
4/5 dl olivolja
1 krm salt
För alla
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer