Parmesancrème | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Parmesancrème

Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm alla ingredienser med salt under omrörning i en kastrull på svag värme. Det får inte koka.
  2. Ta från värmen när osten börjar smälta. Mixa till en slät crème med stavmixer.

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 60 g parmesanost
  • 1 äggula
  • 2 msk vatten
  • 0,8 dl olivolja
  • 1 krm salt
Lägg till i inköpslistan