Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Denna vitlöks- och parmesanmajonnäs gör du själv helt från grunden, en underbar majonnäs att servera till mat eller tilltugg. Vitlök, parmesanost och crème fraiche är några av ingredienserna i detta krämiga recept.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Ingredienser

1,5 dl
1 äggula
1 skalad och finriven vitlöksklyfta
1 msk vitvinsvinäger
2 msk finriven parmesan
1 dl neutral olja, t ex solrosolja
2 msk crème fraiche
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentar

Den här Aiolin/majonäsen är heeelt sanslöst god

Tommy

2010-10-19

Testa liknande recept

Tryffelmajonnäs
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillmajonnäs
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronmajonnäs
Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ramslöksmajonnäs
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majonnäs
Betyg 3.9 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 34 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtgratinerad aubergine med mozzarella och sardellmajonnäs
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad