Parmesancrème

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmesancrème

Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera crèmen väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Parmesancrème

Ingredienser

6 portioner
60 g parmesan
1 äggula
2 msk vatten
4/5 dl olivolja
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Parmesankakor
    Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjoviskringlor
    Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Carbonaranudlar
    Betyg 4.3 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Påsksallad
    Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ostgratinerad pasta med oliver
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad