Parmesanchips

Betyg 4.7 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Parmesanchips

Alla kan göra parmesanchips - receptet har 1 ingrediens (parmesan) och ugnen gör jobbet. Här bör dock ett varningens finger höjas: dessa är farligt goda, och innan du vet ordet av det är de borta! Gör en dubbel sats om du vill vara på säkra sidan. Om chipsen mot förmodan inte går åt kan de enkelt förvaras i en lufttät burk.

Parmesanchips

Ingredienser

ca 40 st
200 g parmesan

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Gjorde parmesan chipsen i går, men de blev extreeeemt salta 😣😣😣😖 , köpte vanlig parmesan , fattar inte varför? Är det någon speciell Parmesan som man behöver?

    Madelaine

  • Hej, jag undrar om man kan t o m göra de 4 dagar innan även om jag förvarar i burk med smörpapper och rumstemp.? //Maggan

    Margaretha

  • Kan man göra chipsen två dagar innan servering? Bör de i så fall förvaras i kylskåp eller rumstemperatur?

    Sofie

    Hej Sofie! Ja de går att göra i förväg. Se till att de har svalnat helt och förvara chipsen mellan bakplåtspapper i en burk i rumstemperatur. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Kalasgoda!

    Annika

  • Ska de förvaras i rumstemperatur eller i kyl om de görs dagen innan?

    Helene

  • Enkelt recept o goda chips!

    Yvonne

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi94 KJ / 23 kCal
Fett2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater0.2 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Gougères - chouxbollar med ost
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Padrones med parmesandipp
    Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad