Parmesan- och sardellsmör

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Parmesan- och sardellsmör

Parmesan- och sardellsmör är smör som fått sälta av sardeller och fyllighet av parmesanost. Parmesan- och sardellsmöret passar utmärkt till en härlig biff eller en mör entrecôte.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Parmesan- och sardellsmör

Ingredienser

4 portioner
1 dl färsk, riven parmesan
1/2 ask sardeller (à 50 g)
100 g smör
2 msk hackad bladpersilja
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det här är så dundergott! Sardellerna ger sältan och parmesanen ger fylligheten, gör en stor sats och spara i frysen!

    Katrina

Testa liknande recept

  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bakad sardellpotatis
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm tortellinisallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salsa verde med rotfrukter och lamm
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad