Parmesan- och sardellsmör

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Parmesan- och sardellsmör

Parmesan- och sardellsmör är smör som fått sälta av sardeller och fyllighet av parmesanost. Parmesan- och sardellsmöret passar utmärkt till en härlig biff eller en mör entrecôte.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Parmesan- och sardellsmör

Ingredienser

4 portioner
1 dl färsk, riven parmesan
1/2 ask sardeller (à 50 g)
100 g smör
2 msk hackad bladpersilja
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Det här är så dundergott! Sardellerna ger sältan och parmesanen ger fylligheten, gör en stor sats och spara i frysen!

Katrina

2011-06-20

Testa liknande recept

Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad sardellpotatis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm tortellinisallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salsa verde med rotfrukter och lamm
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegspizzor med tomat och sardell
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad