Pankobakade bönor med chili- och limeyoghurt

3
0
Pankobakade bönor med chili- och limeyoghurt

Låt haricots verts få ny smak med panko, parmesan och en röra gjord på chili, lime och matyoghurt. Servera bönorna som snack eller som gott tillbehör till middagen!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Pankobakade bönor med chili- och limeyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1
ägg
1 krm
salt
2 dl
panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl
riven parmesanost
250 g
färska haricots verts
1 dl
vetemjöl
2 msk
rapsolja

Chili- och limeyoghurt

1 dl
matyoghurt (10%)
1 tsk
srirachasås (stark chilisås)
1 tsk
finrivet limeskal
1 tsk
färskpressad limejuice
1 krm
salt

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt. Kontrollera innehållet i ströbrödet.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 932 KJ / 316 kCal
Fett 14 g
Salt 1.43 g
Kolhydrater 34 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept