Låt haricots verts få ny smak med panko, parmesan och en röra gjord på chili, lime och matyoghurt. Servera bönorna som snack eller som gott tillbehör till middagen!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2018
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt. Kontrollera innehållet i ströbrödet.
Kommentar
Claes
2021-08-09Otydligt med vart mjölet skall blandas med Doppa bönorna i mjöl… doppa?
Redaktionen ICAse
2021-08-10Hej Claes! Tack för din kommentar. Vi har förtydligat receptet. Du ska först vända bönorna i mjöl, sedan doppa i ägg och slutligen vända bönorna i pankoblandningen. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina