Parmesan- och pankobönor

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Parmesan- och pankobönor

På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Parmesan- och pankobönor

Ingredienser

4 portioner
1 ägg
1 krm salt
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl riven parmesan
250 g färska haricots verts (bönor)
2 msk rapsolja

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • jättegott äter det istället för snacks tack

    Susanne

  • Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.

    Daniel patrik

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.
Energi2443 KJ / 872 kCal
Fett46 g
Salt2.63 g
Kolhydrater75 g
Protein39 g

Testa liknande recept

  • Krispiga haricots verts med potatissallad
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad