Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Välkomna dina gäster med dessa bedårande parmarullar. Rullarna fylls med parmesan som rivs och blandas ihop med crème fraiche, och med syrliga äppelskivor som kryddas med kanel och socker och steks tills de blir gyllenbruna.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Ingredienser

36 st
12 skivor parmaskinka
1/2 dl socker
2 tsk kanel
3 äpplen (à 100 g)
100 g parmesan
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Torsk med smak av medelhavet
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Serranochips
    Betyg 3.6 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Äppeltarte med mandelmassa
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelfries med kanel och vaniljvisp
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad