Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Välkomna dina gäster med dessa bedårande parmarullar. Rullarna fylls med parmesan som rivs och blandas ihop med crème fraiche, och med syrliga äppelskivor som kryddas med kanel och socker och steks tills de blir gyllenbruna.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Ingredienser
36 st
12 skivor parmaskinka
1/2 dl socker
2 tsk kanel
3 äpplen (à 100 g)
100 g parmesan
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk smör
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ och byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer