Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Välkomna dina gäster med dessa bedårande parmarullar. Rullarna fylls med parmesan som rivs och blandas ihop med crème fraiche, och med syrliga äppelskivor som kryddas med kanel och socker och steks tills de blir gyllenbruna.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Ingredienser

36 st
12 skivor parmaskinka
1/2 dl socker
2 tsk kanel
3 äpplen (à 100 g)
100 g parmesan
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Purjolök med parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med smak av medelhavet
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tagliatelle med rosésallad, citron och parma
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga