Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Välkomna dina gäster med dessa bedårande parmarullar. Rullarna fylls med parmesan som rivs och blandas ihop med crème fraiche, och med syrliga äppelskivor som kryddas med kanel och socker och steks tills de blir gyllenbruna.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen

Ingredienser

36 st
12   skivor parmaskinka
1/2 dl  socker
2 tsk  kanel
3   äpplen (à 100 g)
100 g  parmesan
2 dl  crème fraiche
1 1/2 msk  smör

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ och byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegsrullar
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Purjolök med parmaskinka
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med rosésallad, citron och parma
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga