Filodegsrullar

5
1
Filodegsrullar

Frasiga och mumsiga filodegsrullar med parmaskinka kan mycket väl vara den perfekta mingelmaten! Den lufttorkade skinkan läggs på degen och rullas in med en röra av parmesan, crème fraiche och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Filodegsrullar

Ingredienser

8 portioner
12 ark filodeg
1 kruka basilikablad
80 g skivad parmaskinka
1 dl crème fraiche
1 dl parmesan
smält matfett

För alla

Äggfri.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj smakrik mjölkfri ost. Använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Marie

2011-02-16

Gott gott gott gott... perfekt som lite tilltugg...