Filodegsrullar

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
1
Filodegsrullar

Frasiga och mumsiga filodegsrullar med parmaskinka kan mycket väl vara den perfekta mingelmaten! Den lufttorkade skinkan läggs på degen och rullas in med en röra av parmesan, crème fraiche och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Filodegsrullar

Ingredienser

8 portioner
12   ark filodeg
1   kruka basilikablad
80 g  skivad parmaskinka
1 dl  crème fraiche
1 dl  parmesan
smält matfett

För alla

Äggfri.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj smakrik mjölkfri ost. Använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Gott gott gott gott... perfekt som lite tilltugg...

Marie

2011-02-16

Testa liknande recept

Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Turkiska fetaostknyten
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkakor med parmaskinka och ostkräm
Betyg 4.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frasiga rotfruktsknyten
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga