Parmarullar med olivkräm

Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Parmarullar med olivkräm

Krämiga tunnbrödsrullar med oliv- och parmaröra. Rullarna är utmärkta att ta med i picknickväskan eller att servera som tilltugg. Den krämiga ricottaosten gifter sig fint med den salta parmaskinkan.

Parmarullar med olivkräm

Ingredienser

8 portioner
10 gröna oliver
10 svarta oliver utan kärnor
250 g ricottaost
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
1 krm peppar
8 tunnbröd
16 skivor parmaskinka
100 g rucolasallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Tog bort salladen och använde philadelphia istället för ricotta. Resultatet blev jättegott och mycket uppskattat!

    Mia

  • Serverade rullarna som tilltugg! Tog bort oliverna och ersatte ricottaosten med philadelphiaost som Helena Eklund föreslog. Gick alldeles utmärkt. Alla ville ha receptet. Kan även vara gott att ha med som picknickmat nu på sommaren!

    Carolina

  • Låter gott, det måste vi testa!!

    Madeleine

  • Jättegott! Prova med Philadelfiaost om din butik inte har Ricotta.

    Helena

Testa liknande recept

  • Tortillapizza med parmaskinka
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnbrödsstubbar med salami
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad