Parmadraperad fiskfilé

Betyg 2.6 av 5.
50 personer har röstat
2
Parmadraperad fiskfilé

Tjusig och effektfull parmadraperad fiskfilé. Förstklassig parmaskinka, smarrig pesto och kajennpeppar ger en djup och intensiv smakupplevelse på fiskfiléerna. Pressad potatis, sallad och en extra klick av den smarriga peston, en makalös rätt.

Parmadraperad fiskfilé

Ingredienser

4 portioner
500 g  fiskfilé t ex rödtunga
1/2 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
1 dl  pesto
100 g  parmaskinka i tunna skivor
4   tomater

Till servering

kokt potatis
blandad sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott! Jag kompletterade med soltorkade tomater och serverade bulgur och en stavmixad sås på creme fraiche, olivolja, fiskbuljong och mycket färsk basilika till.

Åsa

2007-06-24

Hela familjen tyckte om det här. Även vår 5-åring. Dessutom var det mycket lätt att laga, trots att det står svårighetsgrad: medel. Rekommenderas!!!

Monica

2006-08-13

Testa liknande recept

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Parmafisk med basilikapotatis
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortellinisoppa
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmachips
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga