Parmadraperad fiskfilé
Tjusig och effektfull parmadraperad fiskfilé. Förstklassig parmaskinka, smarrig pesto och kajennpeppar ger en djup och intensiv smakupplevelse på fiskfiléerna. Pressad potatis, sallad och en extra klick av den smarriga peston, en makalös rätt.
Ingredienser
4 portioner
500 g fiskfilé t ex rödtunga
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 dl pesto
100 g parmaskinka i tunna skivor
4 tomater
Till servering
kokt potatis
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Jag kompletterade med soltorkade tomater och serverade bulgur och en stavmixad sås på creme fraiche, olivolja, fiskbuljong och mycket färsk basilika till.
Åsa
2007-06-24Hela familjen tyckte om det här. Även vår 5-åring. Dessutom var det mycket lätt att laga, trots att det står svårighetsgrad: medel. Rekommenderas!!!
Monica
2006-08-13