Parisare med bönkräm
Parisare med bönkräm är en modern, fräsch och välsmakande variant av hamburgare som uppskattas hos både stora och små! Forma nötfärsen till saftiga biffar som steks i lite matfett och serveras med len bönkräm, stekta ägg, fräscha grönsaker och rostat hamburgerbröd. Supergott och klart på under 30 minuter!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2013
Ingredienser
4 portioner
380 g kokta vita bönor
1/2 dl gräddfil
1 msk vatten
1 tsk timjan
salt
peppar
ca 420 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
1/2 romansallad
1/2 rödlök
4 ägg
4 hamburgerbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3194 KJ / 764 kCal
Fett27.2 g
Kolhydrater73.4 g
Protein49.6 g
Kommentarer
Hej Susanne! Vi har nu ändrat till mer lämligt 4 st. Tack för din uppmärksamhet!
Redaktionen
2013-08-27Varför 4 ägg och 8 hamburgerbröd??...Blev ju jättesmå biffar...Vi gjorde istället 6 biffar och 6 ägg.
Susanne
2013-08-24