Parisare med bönkräm är en modern, fräsch och välsmakande variant av hamburgare som uppskattas hos både stora och små! Forma nötfärsen till saftiga biffar som steks i lite matfett och serveras med len bönkräm, stekta ägg, fräscha grönsaker och rostat hamburgerbröd. Supergott och klart på under 30 minuter!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2013
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd gräddfil och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-08-27Hej Susanne! Vi har nu ändrat till mer lämligt 4 st. Tack för din uppmärksamhet!
Susanne
2013-08-24Varför 4 ägg och 8 hamburgerbröd??...Blev ju jättesmå biffar...Vi gjorde istället 6 biffar och 6 ägg.