Förtjusande paprikasoppa med både färg och smak. Härliga smaker av vitlök, paprika och getost möts i denna tilltalande soppa. Garnera med grillad paprika, frasiga brödkrutonger och färsk oregano.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2002
Soppan innehåller gluten och mjölkprotein. Ägg kan förekomma i brödet.
Gör glutenfri: stek eller rosta brödkrutonger av glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: uteslut getosten och kontrollera innehållet i grönsaksfonden.
Gör äggfri: välj bröd utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Moa
2020-08-13Eftersom jag äter fodmap och just börjat introducera lök så tog jag bara en halv gullök och skippade vitlöken. Hade ingen grillad paprika hemma så tog två vanliga röda, bytte ut 5dl av vattnet mot grädde, hade även bara färsk timjan och lite paprikapulver i. Supergott!