Paprikasill

7
2
Paprikasill

Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Paprikasill

Ingredienser

6 portioner
2 burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
1 rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)

Lag

2 dl ättiksprit (12 %)
3 dl vatten
3 1/2 dl socker
10 hela kryddpepparkorn
2 tsk senapsfrö
8 kryddnejlikor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Elisabet

2002-11-16

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

en sill som håller länge och blir bara godare