Paprikasill
Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Ingredienser
6 portioner
2 burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
1 rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)
Lag
2 dl ättiksprit (12 %)
3 dl vatten
3 1/2 dl socker
10 hela kryddpepparkorn
2 tsk senapsfrö
8 kryddnejlikor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
en sill som håller länge och blir bara godare
Elisabet
2002-11-16en sill som håller länge och blir bara godare
Elisabet
2002-11-16