Paprikasill

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Paprikasill

Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Paprikasill

Ingredienser

6 portioner
2 burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
1 rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)

Lag

2 dl ättiksprit (12 %)
3 dl vatten
3 1/2 dl socker
10 hela kryddpepparkorn
2 tsk senapsfrö
8 kryddnejlikor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

Testa liknande recept

Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad