Paprikasill

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
2
Paprikasill

Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Paprikasill

Ingredienser

6 portioner
2   burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1   rödlök
1/2   gul paprika
1/2   röd paprika
1   rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)

Lag

2 dl  ättiksprit (12 %)
3 dl  vatten
3 1/2 dl  socker
10   hela kryddpepparkorn
2 tsk  senapsfrö
8   kryddnejlikor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

en sill som håller länge och blir bara godare

Elisabet

2002-11-16

Testa liknande recept

Glasmästarsill
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nobissill
Betyg 2.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga