Paprikasill

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Paprikasill

Supergod paprikasill som blir ännu bättre när den får stå till sig! Lägg ner sill, färgrik paprika, dill och lök i en burk och toppa med lagen. Låt din hemmagjorda sill stå minst ett dygn före den avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Paprikasill

Ingredienser

6 portioner
2 burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
1 rödlök
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
1 rejäl knippa dill (1 rejäl knippa motsvarar ca 1 dl färdigklippt)

Lag

2 dl ättiksprit (12 %)
3 dl vatten
3 1/2 dl socker
10 hela kryddpepparkorn
2 tsk senapsfrö
8 kryddnejlikor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • en sill som håller länge och blir bara godare

    Elisabet

  • en sill som håller länge och blir bara godare

    Elisabet

Testa liknande recept

  • Glasmästarsill
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarsill med citron
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingon- och enbärssill
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissill
    Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svartvinbärssill
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad