Paprikapasta med rostbiff
Paprikapasta med rostbiff är en matig och god pastarätt som ger ny mening till ordet ”superenkel”. Koka pastan, fräs grönsakerna i lite olja, rör ner grädde och timjan och låt puttra ihop ca 5 minuter. Blanda såsen med den nykokta pastan och servera rostbiffen till. Klart på nolltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna farfalle
1 rödlök
2 röda paprikor
1 gul paprika
1 msk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 tsk timjan
salt
svartpeppar
200 g rostbiff i skivor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1901 KJ / 455 kCal
Fett15.5 g
Kolhydrater54.7 g
Protein20.8 g
Kommentar
Underbart god! Jag använde vinmarinerad rostbiff som gav ett extra lyft.
Fia
2013-04-20