Paprikapasta med rostbiff | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Paprikapasta med rostbiff

Paprikapasta med rostbiff är en matig och god pastarätt som ger ny mening till ordet ”superenkel”. Koka pastan, fräs grönsakerna i lite olja, rör ner grädde och timjan och låt puttra ihop ca 5 minuter. Blanda såsen med den nykokta pastan och servera rostbiffen till. Klart på nolltid!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 17, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och strimla löken. Kärna ur och skiva paprikorna.
  3. Fräs lök och paprika i oljan. Rör ner grädde och timjan i fräset. Låt puttra ihop ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda såsen med den nykokta pastan och servera rostbiffen till.

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port pasta, gärna farfalle
  • 1 rödlök
  • 2 röda paprikor
  • 1 gul paprika
  • 1 msk olja
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 tsk timjan
  • salt och svartpeppar
  • 200 g rostbiff i skivor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1901 kJ / 455 kCal