Paprikabiff med tomatsås
Supergoda pannbiffar som du gör av en härlig röra av köttfärs, paprika och timjan. Stek dina paprikabiffar och servera med pasta, grönsallad och en underbar, het tomatsås som du kokat ihop av krossade tomater, kajennpeppar och citron.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998
Ingredienser
4 portioner
Paprikabiff
500 g köttfärs
1/2 pkt fryst röd och grön paprika (à 250 g)
1 ägg
2 tsk salt
1/2 tsk timjan
1 krm svartpeppar
2 msk olja till stekning
Tomatsås
1 burk krossade tomater (à 400-500 g)
1/2 tsk salt
1/2 tsk socker
1/2 krm kajennpeppar
2 msk pressad citron
Till servering
pasta
grönsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Över 20 år gammalt recept som håller än.
Bengt
2021-08-20