Paprika- och skaldjurssallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Paprika- och skaldjurssallad

Denna paprika- och skaldjurssallad är ett förtjusande färgrikt tillbehör till framför allt fiskrätter av olika slag. Räkorna fräser du i olivolja och låter dra i dressingen för extra smak. Fördela räkorna ovanpå paprika- och olivblandningen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Paprika- och skaldjurssallad

Ingredienser

10 portioner
600 g  frysta räkor
9   paprikor i olika färger
2 dl  svarta oliver (utan kärnor)
2 msk  finskuren dill

Dressing

1   vitlöksklyfta
1 dl  olivolja
2 msk  rödvinsvinäger
1 tsk  dijonsenap
1 krm  socker
1 krm  svartpeppar
1 krm  salt
ev 1 tsk  krossade korianderfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pink acid
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räksalsa med gurka och lime
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatisk dukkah
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemgravad lax med skagen på rökta räkor
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemlagad pickles
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Herrgårdssnaps
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga