Paprika- och manchegocrème

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Paprika- och manchegocrème

Manchego är en spansk hårdost som liksom italiensk parmesan ger pikant krydda i många olika maträtter. Den här busenkla paprika- och manchegocrèmen är suverän till allt grillat, eller som ett smakrikt ”spread” på mackan.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Paprika- och manchegocrème

Ingredienser

4 dl
1 1/2 dl ajvar relish
1 1/2 dl crème fraiche
1 dl finriven lagrad manchegoost
1 krm kajennpeppar
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Näringsberäkningen är per dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Energi780 KJ / 186 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Färsbiffar med ajvar och tzatziki
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varma ajvar- och fetabröd
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ajvarmajonnäs
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tomat- & paprikasås
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad