Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök

I det här receptet får du testa en rolig och otippat god blandning av hav och land. Du smaksätter köttfärsen med ansjovisbitar, oliver och lök och rullar till delikata köttbullar.

Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök

Ingredienser

25 köttbullar
1   gul lök
3 - 4   ansjovisfiléer
6 - 8   gröna oliver
500 g  bland- eller viltfärs
2 msk  ansjovisspad
2 msk  spad från oliverna
1 dl  ströbröd
1   ägg
2 krm  svartpeppar
ev 1 krm  salt
smör eller olja till stekning

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på ströbrödet för samtliga allergener.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett (eller olja).
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett (eller olja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Birgittas bästa köttbullar
Betyg 2.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Älgköttbullar med kryddpeppar
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxig Janssons extra allt
Betyg 4.8 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsiga oxrulader
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga