Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök
![Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
I det här receptet får du testa en rolig och otippat god blandning av hav och land. Du smaksätter köttfärsen med ansjovisbitar, oliver och lök och rullar till delikata köttbullar.
![Pappas ansjovisköttbullar med oliver och lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
25 köttbullar
1 gul lök
3 - 4 ansjovisfiléer
6 - 8 gröna oliver
500 g bland- eller viltfärs
2 msk ansjovisspad
2 msk spad från oliverna
1 dl ströbröd
1 ägg
2 krm svartpeppar
ev 1 krm salt
smör eller olja till stekning
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på ströbrödet för samtliga allergener.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett (eller olja).
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett (eller olja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer