Pannbiffar med rädisor och dillsås

Betyg 3.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pannbiffar med rädisor och dillsås

En riktigt god och mättande husmansrätt där de saftiga, gyllenbruna biffarna får fin smak av bland annat vitlök och dijonsenap. Servera dina mumsiga pannbiffar med knaprig sallad på stjälkselleri och rädisor, sötsyrlig sås och kokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015

Pannbiffar med rädisor och dillsås

Ingredienser

4 portioner
1 kg sommarpotatis

Pannbiffar

2 vitlöksklyftor
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
ca 500 g blandfärs
2 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 msk olja

Sås

1 schalottenlök
2 msk vitvinsvinäger
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 1/2 dl vispgrädde
1 kruka dill
salt
peppar

Sallad

1/2 förp stjälkselleri (à 350 g)
1/2 knippe rädisor
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3232 KJ / 774 kCal
Fett48 g
Salt3.58 g
Kolhydrater51 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Schnitzel med ruccolapotatis
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spanskt ris med räkor och chorizo
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungsglaserad stjälkselleri
    Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sellerisallad med anis
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Carolina sweet slaw
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad