Pannbiff med spenatyoghurt

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pannbiff med spenatyoghurt

Pannbiff med spenatyoghurt, saftigt goda biffar med smak av senap, rödbetor och kapris som får en krämig följeslagare i den kalla såsen på crème fraiche, spenat och vitlök. Du serverar pannbiffarna med lite tärnad potatis och toppar med såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Pannbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst tärnad potatis (à ca 800 g)
1 liten gul lök
600 g nötfärs
1 ägg
2 msk fransk senap
1 dl tärnade, inlagda rödbetor
2 msk kapris
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
olja
1 dl tinad bladspenat
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk finhackad vitlök

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Bräckt kassler med rödbetsris
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkål och betor i ugn
    Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spenatpaj med fetaost
    Betyg 4.1 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb rödbetssallad
    Betyg 2.7 av 5.62 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad