Pannbiff med äpple, lök och champinjoner

5
1
Pannbiff med äpple, lök och champinjoner

Härliga pannbiffar av nötfärs med en god blandning av fräst lök, äpplen och färska champinjoner. Servera pannbiffarna med nykokt potatis, äpple, lök och champinjonblandningen och rårörda lingon. En mättande och god middag.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Pannbiff med äpple, lök och champinjoner

Ingredienser

4 portioner
ca 1 3/4 dl mjölk
2 - 2 1/2 msk ströbröd eller rivebröd
3 gula lökar
600 g nöt- eller lammfärs
salt och peppar
2 äpplen
300 - 350 g champinjoner
2 msk margarin till stekning

Till servering

nykokt potatis
ev rårörda lingon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Josefine

2021-10-11

Väldigt gott, men mycket meck och tog verkligen inte mindre än 45 minuter.

Näringsvärde per portion

Energi 2350 KJ / 560 kCal
Fett 19 g
Läs mer om näringsvärden