Pannbiff med äpple, lök och champinjoner
Härliga pannbiffar av nötfärs med en god blandning av fräst lök, äpplen och färska champinjoner. Servera pannbiffarna med nykokt potatis, äpple, lök och champinjonblandningen och rårörda lingon. En mättande och god middag.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
4 portioner
ca 1 3/4 dl mjölk
2 - 2 1/2 msk ströbröd eller rivebröd
3 gula lökar
600 g nöt- eller lammfärs
salt
peppar
2 äpplen
300 - 350 g champinjoner
2 msk margarin till stekning
Till servering
nykokt potatis
ev rårörda lingon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2350 KJ / 560 kCal
Fett19 g
Kommentar
Väldigt gott, men mycket meck och tog verkligen inte mindre än 45 minuter.
Josefine
2021-10-11