Pannacotta med chokladsmak

26
0
Pannacotta med chokladsmak

En underbara pannacotta full av chokladsmak som du tillreder några timmar för den ska serveras. Låt ingredienserna koka i några sekunder och häll sedan i portionsformar. Ställ pannacottan i kylen och dekorera gärna med ett gäng hallon före servering.

Pannacotta med chokladsmak

Ingredienser

1 portioner
1/2 dl gelésocker multi
1 dl havredryck choklad
1 dl ekologisk matlagningsbas (mjölkfri grädde)
1 tsk kakao

Till servering

hallon

För alla

Rätten är fri från mjölkprotein, laktos och ägg men innehåller havre.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Gör så här

Tips

Häll upp pannacottan i små portionsformar. Låt svalna ett par timmar i kylen. Stjälp upp desserten på tallrik och garnera med frukt och bär.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer