Mango- och yoghurtpannacotta

43
0
Mango- och yoghurtpannacotta

Pannacotta är en riktigt publikfriare när det kommer till desserter. Att den italienska gräddpuddingen är lätt att variera gör inte saken sämre. Mixa i lite mango och låt stelna i lutande glas. Fyll upp med en limesyrlig yoghurtpannacotta för extra snygg effekt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Mango- och yoghurtpannacotta

Ingredienser

6 portioner

Mangopannacotta

4 dl
vispgrädde
1/2 dl
strösocker
3
blötlagda urkramade gelatinblad
250 g
fryst tinad mango
1 1/2 msk
färskpressad citronjuice

Yoghurtpannakotta

2 dl
vispgrädde
1/2 dl
strösocker
1 tsk
finrivet limeskal
2
blötlagda urkramade gelatinblad
2 dl
turkisk yoghurt (10%)

Till servering

mango
myntablad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och yoghurt.
Innehåller mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

43

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2257 KJ / 540 kCal
Fett 44 g
Salt 0.07 g
Kolhydrater 29 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept