Pannacotta är en riktigt publikfriare när det kommer till desserter. Att den italienska gräddpuddingen är lätt att variera gör inte saken sämre. Mixa i lite mango och låt stelna i lutande glas. Fyll upp med en limesyrlig yoghurtpannacotta för extra snygg effekt.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2016
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och yoghurt.
Innehåller mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sara
2023-01-01Lätt att göra, kom ihåg att den ska vila 2*2h. Det syrliga var gott och fräscht. Gjorde med mango enligt recept men hade i allt och sedan extra till garnering. Kan tänka mig att den är god med andra bär med. Kommer bli ett nytt favorit pannacottarecept.
Emma
2021-09-18Väl tilltagna portioner! Tyckte det kunde vara större smakskillnad mellan lagren, så ta med fördel med mango.