Panna à la sardine

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Panna à la sardine

Ett snabblagat och enkelt recept på Panna à la sardine som tillagas i stekpanna. Du gör en omelettsmet och har i purjolök och tomat. När den stelnat garnerar du med sardiner och mjukost. Servera den härliga omeletten med hackad persilja och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

Panna à la sardine

Ingredienser

4 portioner
6   ägg
4 msk  vatten
1/2 tsk  salt
1   tomat
smör eller margarin
1   burk skinn- och benfria sardiner i tomat (à 125 g)
100 g  mjukost
hackad persilja
1   purjolök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gubbröra på knäckebröd
Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med varmrökt lax
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bondomelett med tomatsallad
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett-pytt i panna
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisomelett med ost
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga