Panna à la sardine

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Panna à la sardine

Ett snabblagat och enkelt recept på Panna à la sardine som tillagas i stekpanna. Du gör en omelettsmet och har i purjolök och tomat. När den stelnat garnerar du med sardiner och mjukost. Servera den härliga omeletten med hackad persilja och bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

Panna à la sardine

Ingredienser

4 portioner
6   ägg
4 msk  vatten
1/2 tsk  salt
1   tomat
smör eller margarin
1   burk skinn- och benfria sardiner i tomat (à 125 g)
100 g  mjukost
hackad persilja
1   purjolök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gubbröra på knäckebröd
Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med varmrökt lax
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bondomelett med tomatsallad
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett-pytt i panna
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisomelett med ost
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga