Panna à la sardine
![Panna à la sardine](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett snabblagat och enkelt recept på Panna à la sardine som tillagas i stekpanna. Du gör en omelettsmet och har i purjolök och tomat. När den stelnat garnerar du med sardiner och mjukost. Servera den härliga omeletten med hackad persilja och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997
![Panna à la sardine](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
6 ägg
4 msk vatten
1/2 tsk salt
1 tomat
smör eller margarin
1 burk skinn- och benfria sardiner i tomat (à 125 g)
100 g mjukost
hackad persilja
1 purjolök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer