Gubbröra på knäckebröd

Betyg 2.4 av 5.90 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gubbröra på knäckebröd

Denna välsmakande och rustika gubbröra är lättlagad och passar lika bra på påskbordet som till kvällsfikat när som helst på året. Blanda hummeransjovis, sardiner i tomatsås, hårdkokta ägg, rökt kaviar och rödlök och servera gubbröran på knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Gubbröra på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
1 burk hummeransjovis (à 125 g)
1 burk sardiner i tomatsås (à ca 100 g)
3 hårdkokta ägg
1 msk rökt kaviar
1 finhackad rödlök
peppar
3 cm purjolök eller finstrimlad knipplök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.90 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Smakade mera!Vi åt ledigt upp allt på två pers.

Monica

2008-08-12

Testa liknande recept

Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Annas nubberöra
Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nubberöra
Betyg 4 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.1319 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kaviarmacka de luxe
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Zetterströms favoritsill
Betyg 3.5 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad