Gubbröra på knäckebröd

Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat
1
Gubbröra på knäckebröd

Denna välsmakande och rustika gubbröra är lättlagad och passar lika bra på påskbordet som till kvällsfikat när som helst på året. Blanda hummeransjovis, sardiner i tomatsås, hårdkokta ägg, rökt kaviar och rödlök och servera gubbröran på knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Gubbröra på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
1   burk hummeransjovis (à 125 g)
1   burk sardiner i tomatsås (à ca 100 g)
3   hårdkokta ägg
1 msk  rökt kaviar
1   finhackad rödlök
peppar
3 cm  purjolök eller finstrimlad knipplök

Gör så här

Tips

Ett knäckebröd som mjuknat blir knaprigt igen efter ett par minuter i 200° ugnsvärme.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Smakade mera!Vi åt ledigt upp allt på två pers.

Monica

2008-08-12

Testa liknande recept

Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1309 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.
105 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
97 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubbesallad (lättare variant)
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegansk gubbröra
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga