Gubbröra på knäckebröd
![Gubbröra på knäckebröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181135/cf_259/gubbrora_pa_knackebrod.jpg)
Denna välsmakande och rustika gubbröra är lättlagad och passar lika bra på påskbordet som till kvällsfikat när som helst på året. Blanda hummeransjovis, sardiner i tomatsås, hårdkokta ägg, rökt kaviar och rödlök och servera gubbröran på knäckebröd.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996
![Gubbröra på knäckebröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181135/cf_259/gubbrora_pa_knackebrod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk hummeransjovis (à 125 g)
1 burk sardiner i tomatsås (à ca 100 g)
3 hårdkokta ägg
1 msk rökt kaviar
1 finhackad rödlök
peppar
3 cm purjolök eller finstrimlad knipplök
Gör så här
Tips
Ett knäckebröd som mjuknat blir knaprigt igen efter ett par minuter i 200° ugnsvärme.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegott! Smakade mera!Vi åt ledigt upp allt på två pers.
Monica
2008-08-12