Gubbröra på knäckebröd

90
1
Gubbröra på knäckebröd

Denna välsmakande och rustika gubbröra är lättlagad och passar lika bra på påskbordet som till kvällsfikat när som helst på året. Blanda hummeransjovis, sardiner i tomatsås, hårdkokta ägg, rökt kaviar och rödlök och servera gubbröran på knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Gubbröra på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
1 burk hummeransjovis (à 125 g)
1 burk sardiner i tomatsås (à ca 100 g)
3 hårdkokta ägg
1 msk rökt kaviar
1 finhackad rödlök
peppar
3 cm purjolök eller finstrimlad knipplök

Gör så här

Tips

Ett knäckebröd som mjuknat blir knaprigt igen efter ett par minuter i 200° ugnsvärme.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

90

Kommentar

Monica

2008-08-12

Jättegott! Smakade mera!Vi åt ledigt upp allt på två pers.