Gubbröra på knäckebröd

Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat
1
Gubbröra på knäckebröd

Denna välsmakande och rustika gubbröra är lättlagad och passar lika bra på påskbordet som till kvällsfikat när som helst på året. Blanda hummeransjovis, sardiner i tomatsås, hårdkokta ägg, rökt kaviar och rödlök och servera gubbröran på knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Gubbröra på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
1 burk hummeransjovis (à 125 g)
1 burk sardiner i tomatsås (à ca 100 g)
3 hårdkokta ägg
1 msk rökt kaviar
1 finhackad rödlök
peppar
3 cm purjolök eller finstrimlad knipplök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
90 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Smakade mera!Vi åt ledigt upp allt på två pers.

Monica

2008-08-12

Testa liknande recept

Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1315 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dubbel sardinmacka med oliver
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga