Panko är ett japanskt ströbröd som ger ett fint krispigt fras vid panering! Här serveras en pankopanerad schnitzel med en ljummen potatissallad med en sås av lök, gräslök och kapris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: Byt ut vetemjöl mot glutenfritt mjöl och pankoströbrödet mot glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Uteslut ägget och enkelpanera köttet i ströbröd direkt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Potatissalladen var sååå gott. För att spara lite tid, jag köpte frusna ostschnitzlar och det var gott också men nästa gången kommer jag fixa på riktig.
Tomas
2023-03-11