Brieost i ugn med honung, pistagenötter och hallon
Bakad brie är både gott, enkelt och lyxigt! Brieost bakas i ugn och toppas med honung, pistage och hallon, en perfekt dessert efter maten eller kanske som plockmat eller rätt på buffén.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
Ingredienser
8-10 portioner
1 rund brieost (à ca 500 g)
250 g färska eller frysta tinade hallon
1 dl pistagenötter
2 msk flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på 10 port.
Energi1037 KJ / 248 kCal
Fett20 g
Salt0.56 g
Kolhydrater7 g
Protein10 g
Kommentarer
Skippade hallonen och blandade pistagenötter och honung och hade på innan jag satte in den i ugnen. Blev toppen!
Angelica
2024-01-05Jätte gott
Inga-lill
2019-07-29