Panerad brieost med honung och pistagenötter

Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Panerad brieost med honung och pistagenötter

Att panera brieost tillsammans med honung och pistagenötter är supergott och passar utmärkt att servera som tilltugg eller aptitretare vid större bjudningar eller andra festliga tillfällen. Lägg gärna den panerade brieosten på en skiva bröd.

Panerad brieost med honung och pistagenötter

Ingredienser

40 st
450 g fast brieost
1 dl skalade pistagenötter
3 msk flytande honung
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Kanon gott blev bjuden på detta förra fredag av en vännina till mig. Jag kan verkligen rekommendera denna till tilltugg till välkomstdrinken eller som småplock till en buffé.

    Elisabeth

  • Tror säkert att det är gott och vill gärna testa receptet. På bilden ser det ut som osten ligger på en bit bröd vilket inte omnämns i receptet. Förmodar att det kan bli lite kladdigt utan bröd.

    Eivor

  • Mycket gott - ny kombination och enkelt! Till 6 vuxna till fördrink gick det åt hälften av osten men nötter och honung och salt enl recept.

    Christin

  • Supergott med den söta honungen och de salta nötterna, jag serverade osten på julvört.

    Therese

  • Det blev lätt för mycket honung och då rinner hacket av. Jag duttade på honung med sked, det blev bättre.

    Anna

  • Kanske pepparkaka underst?

    Johanna

  • Visst, ett väldigt lyckat recept med smaker som gifter sig. Obs! Nöthacket rinner lätt ned på sidan om. På bilden till receptet sitter ostkuberna på något som liknar bröd... Vad är detta?

    Annika

  • otroligt gott tilltugg till årets glögg

    Marianne

Testa liknande recept

  • Brietårta med honung och torkad frukt
    Betyg 3.7 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fylld brieost
    Betyg 2.4 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad