Pampas Picanha Steak

Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pampas Picanha Steak

Grillat kött när det smakar som bäst! Picanha steak är en populär kötträtt i Brasilien och vi är glada över att presentera det här smarriga receptet. Grilla ryggbiff, som har fettkappan kvar, först på indirekt värme och därefter på direkt värme. Skiva upp köttet och grilla bitarna igen för en härlig grillyta. Tranchera och servera med dippsås. Så gott!

Pampas Picanha Steak

Ingredienser

8 portioner

Ryggbiff

1 kg rostbiff eller ryggbiff (med fettet kvar)
1 - 2 tsk senapspulver
salt
peppar

BBQ dippsås

3 msk majonnäs
1 msk american bbq-sås
1/2 tsk röd tabasco
2 klyftor vitlök
saften av 1/2 citron

Gör så här

00:10:00
00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Pecanha är rumpstek på svenska och inte rostbiff, googla så får ni se!

    Monica

  • Hur länge ska en hel bit ca 1,6 kg stekas i ugnen?

    Madeleine

Näringsvärde per portion

Energi830 KJ / 198 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein27 g

Testa liknande recept

  • Grillrökta BBQ-ribs
    Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • The Bon Burger
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad BBQ-lök med rosmarin
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rökig potatissallad till grillat
    Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad ryggbiff
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad