Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
3
Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Ett härligt recept på en matig och aptitlig paj i långpanna. Du gör pajen av bland annat smör, mjöl, ägg, mjölk och en fyllning av lammfärs och chèvre. Aptitligt och mättande!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Ingredienser

8 bitar

Pajskal

250 g smör eller margarin
6 dl vetemjöl
4 1/2 msk vatten

Äggstanning

5 ägg
5 dl mjölk
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Fyllning- lammfärs & chèvre

3 rödlökar
1 msk olja
1 msk smör
1 kg lammfärs
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk torkad rosmarin
1 tsk salt
2 krm peppar
250 g chèvre

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Godaste pajen!

Catarina

2016-10-11

Väldigt god. Vi har använt fetaost istället för getost. Gott det med!

Elin

2011-03-16

Mycket gott! Räcker till ganska många personer.

Kerstin

2011-01-17

Testa liknande recept

Chèvre chaud på rotselleri
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Örtkryddad lammstek med chèvre
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Shawarma på rödbeta och lammstek med getost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks med caponata och getostcrème
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getosttoast med blåbärssallad och rosmarindressing
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga