Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre
![Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17937/cf_259/pajskal_i_langpanna_-_lammfars___chèvre.jpg)
Ett härligt recept på en matig och aptitlig paj i långpanna. Du gör pajen av bland annat smör, mjöl, ägg, mjölk och en fyllning av lammfärs och chèvre. Aptitligt och mättande!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
![Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17937/cf_259/pajskal_i_langpanna_-_lammfars___chèvre.jpg)
Ingredienser
8 bitar
Pajskal
250 g smör eller margarin
6 dl vetemjöl
4 1/2 msk vatten
Äggstanning
5 ägg
5 dl mjölk
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Fyllning- lammfärs & chèvre
3 rödlökar
1 msk olja
1 msk smör
1 kg lammfärs
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk torkad rosmarin
1 tsk salt
2 krm peppar
250 g chèvre
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Godaste pajen!
Catarina
2016-10-11Väldigt god. Vi har använt fetaost istället för getost. Gott det med!
Elin
2011-03-16Mycket gott! Räcker till ganska många personer.
Kerstin
2011-01-17