Chèvre chaud på rotselleri

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Chèvre chaud på rotselleri

En variant av den uppskattade förrätten chèvre chaud där getosten som omväxling gratineras på rostad rotselleri. Getosten matchar utmärkt den karaktärsfulla rotsellerismaken och toppad med karmosinröda granatäppelkärnor blir det en snygg entrérätt eller tilltugg på minglet.

Chèvre chaud på rotselleri

Ingredienser

4 portioner
1   rotselleri (à ca 800 g)
1/2   kruka färsk rosmarin
1 msk  olivolja
2 tsk  flingsalt
1 krm  nymald svartpeppar
200 g  chèvre
2 msk  flytande honung
2 msk  pumpafrön
1/2 dl  granatäppelkärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1408 KJ / 336 kCal
Fett21 g
Salt2.82 g
Kolhydrater19 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ost- och olivfyllda tomater
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvregratinerad lax med tomatsallad och balsamicosirap
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktssallad med frögratinerad getost
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga