Chèvre chaud på rotselleri

4
0
Chèvre chaud på rotselleri

En variant av den uppskattade förrätten chèvre chaud där getosten som omväxling gratineras på rostad rotselleri. Getosten matchar utmärkt den karaktärsfulla rotsellerismaken och toppad med karmosinröda granatäppelkärnor blir det en snygg entrérätt eller tilltugg på minglet.

Chèvre chaud på rotselleri

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri (à ca 800 g)
1/2 kruka färsk rosmarin
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
200 g chèvre
2 msk flytande honung
2 msk pumpafrön
1/2 dl granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1408 KJ / 336 kCal
Fett 21 g
Salt 2.82 g
Kolhydrater 19 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden