Padrones med alg- och sesamsalt

Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Padrones med alg- och sesamsalt

Tapasfavorit nu på grillen. Färska pimientos de padron, en slags chilifrukt, hittar man i grönsaksdisken. I Spanien steker man dem i olivolja och strör över salt. Här grillar vi dem och smaksätter med ett asiatiskt salt på flingsalt, rostade sesamfrön och nori.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Padrones med alg- och sesamsalt

Ingredienser

4 portioner
1 noriark
2 tsk flingsalt
2 msk rostade sesamfrön
200 g pimiento de padron (chilifrukt)
2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi315 KJ / 75 kCal
Fett7 g
Salt1.73 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Pimiento de padrón - padrones
    Betyg 4.2 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade padrones med aioli
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad