Ostpiroger

Betyg 2.6 av 5.
16 personer har röstat
4
Ostpiroger

Ostpiroger är underbart frestande och matiga piroger med en fyllning av mozzarellaost, skinka och svarta oliver. Pirogerna serveras med en sallad på olika salladssorter, stjälkselleri, äpple och gurka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Ostpiroger

Ingredienser

4 portioner
1/2 pkt jäst (à 25 g)
1 dl solrosolja
1 krm salt
6 dl vetemjöl
200 g kokt skinka
300 g mozzarella
15 kärnfria svarta oliver
ägg för pensling

Till servering

sallad
stjälkselleri
äpple
gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

*1.5 dl

Malin

2019-02-13

Saknar mått på vattnet. Tog 2.5 dl som de tipsade om nedan vilket blev bra. Annars supergoda!

Malin

2019-02-13

Goda piroger och bra deg som var "brödig" med lite fras. Dock gjorde jag annan fyllning med köttfärs, lök och svamp vilket funkade jättebra. Vattenmått hade vart bra i receptet, tog 1,5 dl vatten - tack för tipset Andreas!

Anna

2008-02-15

Testa liknande recept

Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toscansk köttbullesallad
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med lök, skinka & mozzarella
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Filodegsknyten med tapenade
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italiensk picknickmacka
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Empanadas
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga