Ostpirog

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ostpirog

Med färdig pizzadeg så fixar du snabbt dessa ostpiroger. De passar perfekt som ett mellanmål eller som något litet att äta när du är sugen. Pirogerna fyller du med god, gärna lagrad, riven ost och ricottaost samt toppar dem med vallmofrö. Snabbt in i ugnen och på 15 minuter har du dina ostpiroger klara att äta.

Ostpirog

Ingredienser

4 portioner
3 dl  riven ost (gärna lagrad ost)
1 1/2 dl  ricottaost
1 tsk  paprikapulver
1   förp kyld pizzadeg (à 400 g)
1   ägg
1 tsk  vallmofrö

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri ricottaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ost och ricottaost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.Receptet framtaget i samarbete med Tina Nordström.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tacopirog med broccoli och halloumi
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piroger med sallad
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza Bianca
Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Margherita med pesto och rostad tomat
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga