Ostpaj som tilltugg

23
5
Ostpaj som tilltugg

Ostpaj som tilltugg är gudomligt för ostälskaren. Prästost eller västerbottensost är perfekta i pajen. Ostpajen är mycket angenäm och god både varm och kall.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Ostpaj som tilltugg

Ingredienser

6 portioner
150 g kallt smör
3 dl mjöl
1/2 dl vatten

Fyllning

4 dl riven ost gärna grevé, präst, emmenthaler eller Västerbottensost
3 ägg
1 dl mjölk
1/2 tsk salt
2 krm peppar

För alla 

Ostpaj innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Marianne

2017-01-11

Väldigt god. Jag stekte gula, egenkonserverade kantareller och lade över innan serveringen. Det blev fantastiskt gott.

Camilla

2015-12-03

Ingen förgräddning?

Maria

2014-10-15

Tillsätt gärna någon form av svamp(kantareller tex)mycket gott!