Ostgratinerad greenshellmussla

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ostgratinerad greenshellmussla

Fenomenal förrätt med havstoner. Koka Greenshellmusslor och smaksätt dem med en mix av basilika, vitlök, solrosfrön och parmesanost. Gratineras i ugn tills de fått vacker färg.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Ostgratinerad greenshellmussla

Ingredienser

4 portioner
500 g greenshellmusslor
2 skivor vitt bröd
1 dl basilikablad
1/2 vitlöksklyfta
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl riven parmesan
salt
peppar
1/2 dl olivolja

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varm dipp på kronärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spagetti med parmaskinka och aubergine
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinkokta musslor med vitlöksbröd
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerade grönskalsmusslor
    Betyg 4.1 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svampsandwich de luxe
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad