Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön är gott till sallad och en bit bröd och tillagas på max 20 minuter. Använd gorgonzola eller ädelost till gratineringen.

Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
12 cocktailtomater
150 g gorgonzola eller ädelost
1/2 dl solrosfrön

Gör så här

00:05:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Öh, bilden visar ingen mat... ??

Mats

2024-12-23

Hej Débora! Kul att du gillade detta och tack för idén om bilderna! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-10-17

Spännande kombination. Hade varit roligt att kunna publicera sina egna bilder :-)

Débora

2016-10-15

Näringsvärde per portion

Energi2180 KJ / 520 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

Gorgonzolagratinerad avokado med parmaskinka
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cobbsallad med bacon och lapsang souchong dressing
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratäng med endiver och gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Brysselkålsgratäng
Betyg 4.6 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad