Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
2
Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön är gott till sallad och en bit bröd och tillagas på max 20 minuter. Använd gorgonzola eller ädelost till gratineringen.

Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
12 cocktailtomater
150 g gorgonzola eller ädelost
1/2 dl solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Hej Débora! Kul att du gillade detta och tack för idén om bilderna! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-10-17

Spännande kombination. Hade varit roligt att kunna publicera sina egna bilder :-)

Débora

2016-10-15

Näringsvärde per portion

Energi2180 KJ / 520 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

Gorgonzolagratinerad avokado med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratäng med endiver och gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkålsgratäng
Betyg 4.6 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampfritatta med gorgonzola
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päron- och ostfylld kotlettrad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga