Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön är gott till sallad och en bit bröd och tillagas på max 20 minuter. Använd gorgonzola eller ädelost till gratineringen.
Ingredienser
4 portioner
500 g brysselkål
12 cocktailtomater
150 g gorgonzola eller ädelost
1/2 dl solrosfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.2 av 5.
55 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Hej Débora!
Kul att du gillade detta och tack för idén om bilderna! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-10-17
Spännande kombination. Hade varit roligt att kunna publicera sina egna bilder :-)
Kommentarer
Hej Débora! Kul att du gillade detta och tack för idén om bilderna! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-10-17Spännande kombination. Hade varit roligt att kunna publicera sina egna bilder :-)
Débora
2016-10-15