Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön

Ostgratinerad brysselkål med solrosfrön är gott till sallad och en bit bröd och tillagas på max 20 minuter. Använd gorgonzola eller ädelost till gratineringen.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
12 cocktailtomater
150 g gorgonzola eller ädelost
1/2 dl solrosfrön

Gör så här

00:05:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Öh, bilden visar ingen mat... ??

    Mats

  • Hej Débora! Kul att du gillade detta och tack för idén om bilderna! Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Spännande kombination. Hade varit roligt att kunna publicera sina egna bilder :-)

    Débora

Näringsvärde per portion

Energi2180 KJ / 520 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

  • Brysselkålsgratäng
    Betyg 4.6 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gratäng med endiver och gorgonzola
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad