Ostfyllda färsbiffar
Dessa smakrika och mättande färsbiffar lagar du på lammfärs och fyller med tärningar av cheddarost. Servera med svampragu på blandad svamp, äpple och rödlök och rikligt med krämig basilikasås. Perfekt till middag och lunchlåda, om du får mat över.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996
Ingredienser
4 portioner
500 g lammfärs
1 gul lök
smör (till stekning)
1 ägg
1 dl mjölk
salt
peppar
1 dl cheddarost (i tärningar)
Basilikasås
2 dl köttbuljong (alt tärning)
3 dl vispgrädde
1 stor knippe basilika
salt
peppar
Svampragu
1 l blandad färsk svamp eller svamp på burk (1 l svamp motsvarar 2 burkar blandsvamp)
2 äpplen
1 rödlök
smör (till stekning)
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer