Ostfyllda färsbiffar

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Ostfyllda färsbiffar

Dessa smakrika och mättande färsbiffar lagar du på lammfärs och fyller med tärningar av cheddarost. Servera med svampragu på blandad svamp, äpple och rödlök och rikligt med krämig basilikasås. Perfekt till middag och lunchlåda, om du får mat över.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Ostfyllda färsbiffar

Ingredienser

4 portioner
500 g  lammfärs
1   gul lök
smör (till stekning)
1   ägg
1 dl  mjölk
salt och peppar
1 dl  cheddarost (i tärningar)

Basilikasås

2 dl  köttbuljong (alt tärning)
3 dl  vispgrädde
1   stor knippe basilika
salt och peppar

Svampragu

1 l  blandad färsk svamp eller svamp på burk (1 l svamp motsvarar 2 burkar blandsvamp)
2   äpplen
1   rödlök
smör (till stekning)
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomat- och olivbiffar
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Medelhavsbiffar på lammfärs
Betyg 3.1 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammfärsbiffar
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsbiffar med fetaost
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannbiff med äpple, lök och champinjoner
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammfärsbiffar med morotstzatziki
Betyg 4.3 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga